NE BIJEMO TOLJAGAMA! Albanski novinar slikao Zvezdine trenere na kafi u Tirani! FOTO
Foto: @starsport

TRENERI PROŠETALI

NE BIJEMO TOLJAGAMA! Albanski novinar slikao Zvezdine trenere na kafi u Tirani! FOTO

Fudbal -

Stručni štab Crveene zvezde predvođen trenerom Dejanom Stankovićem, prošetao je Tiranom i opsuti se pred duel sa istoimenim prvakom Albanije u drugom kolu kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona.

O tome su svi vodeći albanski mediji izvestili prenoseći tekst tamošnjeg novinara, Artana Hodže, koji je i fotografisao deo ekspedicije crveno-belih.

"Trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković, sa svojim pomoćnicima, Nebojšom Miloševićem, Milošem Milojevićem i bivšim kapitenom Zvezde, Nenadom Milijašem, ovog popodneva u kafani hotela Plaza, Tirana....

Na slici Stanković u crvenoj majici, pored njega Milijaš i ostali. Kao što vidite, niko ih nije napao, niko ih nije provocirao, niti su se naljutili. Umesto toga, video sam građane kako se slikaju sa njima, naravno uz ranije dobijenu dozvolu.

Prema tome, srpski mediji treba da se smire, jer niko do sada nije 'pojeo' njihove šampione u Albaniji. Albanci su Evropljani, nisu varvari. Hoćemo da ih pobedimo na terenu za igru, a ne da ih tučemo toljagama. Naravno, što se rezultata tiče, u rukama smo FK Tirana", napisao je Artan Hodža, verovatno kao odgovor na informaciju da crveno-beli maltene uopšte nisu mogli da spavaju zbog onoga što su im domaći navijači priredili ispred hotela.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track