STANKOVIĆ POSLE POBEDE U TIRANI: Bitno da je cilj ostvaren!
Foto: Crvenazvezdafk.com

konferencija

STANKOVIĆ POSLE POBEDE U TIRANI: Bitno da je cilj ostvaren!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svojim fudbalerima na večerašnjoj pobedi protiv Tirane i rekao da je najvažnije da je ekipa prošla dalje.

"Čestitam igračima, klubu i navijačima na prolazu u narednu rundu. Zaista nije bilo lako i to ste mogli da vidite. Pravili smo sitne greške koje su nas remetile i što se tiče samopouzdanja, i stajanja i trčanja. Ipak, momci su uspeli da se izdignu, a moram i da kažem da smo igrali protiv iskusne ekipe koja ima kvalitet. Pobedi se u zube ne gleda, a cilj je ispunjen prolaskom u narednu rundu takmičenja", preneo je klupski sajt reči Stankovića posle utakmice u Albaniji.

Zvezda je pobedila Tiranu sa 1:0 i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Možda sam bio zabrinut, ali ne i uplašen. Ako smo imali sreće, onda moram da kažem da se i to zaslužuje. Bilo je i dobrih i loših stvari, ima prostora za analizu, pitao se danas i protivnik. Ono što je najvažnije je to da smo prošli u narednu rundu kvalifikacija, a da li smo postigli jedan ili 10 golova je manje bitno. Ishod bi bio isti", kazao je Stanković.

Po njegovim rečima, Zvezda nije imala svoje najbolje izdanje u Tirani.

"Ovo sigurno nije naše najbolje izdanje. Imamo vremena da ispravimo stvari, ali smo u rasporedu stalnog igranja utakmica. Već u nedelju nas čeka susret sa TSC-om, posle toga ; ide reprezentativna pauza. Zadovoljan sam igračima, iako smatram da može bolje. Nekad mi je draže i ovako da pobedimo, kada je teško, kada svi zajedno moraju da se bore i da deluju kao ekipa. Tako se raste i stiče karakter. Zaista, svaka čast i igračima koji su počeli, kao i ; onima koji su ušli sa klupe, borili su se za Crvenu zvezdu", naveo je Stanković.

Zvezda će protivnika u trećem kolu kvalifikacija saznati na žrebu koji će se održati u ponedeljak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track