SANOGU TREBA PARNJAK KAO LEK: Možda je pravo vreme za povratak Nenada Krstičića u Crvenu zvezdu!?
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

ofanziva na atinu

SANOGU TREBA PARNJAK KAO LEK: Možda je pravo vreme za povratak Nenada Krstičića u Crvenu zvezdu!?

Fudbal -

Uprava kluba vratila je Aleksandra Kataija i Gelora Kangu ovog leta i pokazala da to nije nemoguća misija

Utakmica između Crvene zvezde i Tirane (1:0) u drugom kolu kvalfikacija elitnog UEFA takmičenja, potvrdila je da su prvaku Srbije preko potrebna pojačanja, ukoliko želi da se domogne grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope. Posebno na mestu štopera, ali i veznom redu. Seku Sanogo vapi za parnjakom, a čini se da bi mu pravi partner bio Nenad Krstičić (30)!

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Nije tajna da je trener Crvene zvezde Dejan Stanković još zimus želeo Nenada Krstičića u redovima crveno-belih. Tada je bilo određenih kontakata, ali se kockice nisu složile. Čitaj, Grci kao treća zainteresovana strana nisu hteli olako da se reše sjajnog fudbalera. Fakat je da bi Nenad Krstičić svojim trkačkim sposobnostima i lucidnim potezima bio od velike pomoći Sanogu, povezao bi linije između veznog reda i odbrane, te sredine terena i napadača, pre svih onih sa krila.

Nenad Krstičić se nalazi na pripremama sa AEK pre novu sezonu. Uživa veliki ugled u Atini, kod sportskog direktora Ilije Ivića i trenera Masima Karere. U punoj je igračkoj snazi, nabijen iskustvom i fudbalskim znanjem, a ugovor sa AEK veže ga do juna 2022. godine.

foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Pitanje je samo, ima li Crvena zvezda manevra da vrati Nenada Krstičića ovog leta. Generalni direktor Zvezdan Terzić i njegov prvi saradnik Mitar Mrkela pokazali su ovog leta da su mogu da odrade sjajne transfere, pošto su angažovali povratnike Aleksandra Kataija i Gelora Kangu. Hoće li uspeti i sa trećim povratnikom, odnosno da li im je Nenad Krtičić i dalje tiha patnja, pokazaće dani pred nama.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track