TEMPERAMENTNI SRBIN UMALO PRETUKAO POMOĆNIKE Kako je Miha EKSPLODIRAO zbog jedne izmene! INCIDENT KOJI JE ŠOKIRAO SVET
Foto: Printskrin

kratak fitilj

TEMPERAMENTNI SRBIN UMALO PRETUKAO POMOĆNIKE Kako je Miha EKSPLODIRAO zbog jedne izmene! INCIDENT KOJI JE ŠOKIRAO SVET

Fudbal -

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović oduvek je bio prepoznatljiv po svom temperamentu.

Još kao igrač često je zbog "kratkog fitilja" dobijao opomene od sudija, a malo toga se promenilo i kada je uplovio u trenerske vode. Neretko se dešavalo da Miha izgubi živce kraj aut linije i da zbog svojih nekontrolisanih izliva besa završi na tribinama.

Jedan od najpoznatijih incidenata, koje je napravio u svojoj trenerskoj karijeri, dogodio se na današnji dan pre tačno tri godine.

Naime, Miha je predvodio Torino i igrali su meč protiv Sasuola na svom terenu. Pri rezultatu 1:0 srpski stručnjak je želeo da izvrši izmenu. Tražio je da iz igre izađe Džoel Obija, ali došlo je do greške u komunikaciji i teren je napustio Tomas Rinkon. Njegov pomoćnik je predao papirić sa pogrešnim imenom i napravio problem.

Kada je shvatio da iz igre izlazi pogrešan igrač, Mihajlović je eksplodirao od besa. Odgurnuo je Rinkona nazad u teren, a onda je nasrnuo na asistentaLuku Kastelacija. Kada mu je ovaj, pravdajući se, pokazao prema drugom pomoćniku Atiliju Lombardu, Siniša je krenuo prema njemu i u poslednji čas se suzdržao da ga ne udari.

Zanimljivo, Džoel Obi, koji je ni kriv ni dužan ostao u igri kasnije je postigao gol i Torino je ubeljivo slavio na tom meču (3:0).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track