SAVO MILOŠEVIĆ POSLE RFS: Ova pobeda sa minimalnim rezultatom mi je bitnija od one od 5:0 protiv Inđije! VIDEO
Foto: @starsport

konferencija

SAVO MILOŠEVIĆ POSLE RFS: Ova pobeda sa minimalnim rezultatom mi je bitnija od one od 5:0 protiv Inđije! VIDEO

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da je pritisak na njegove fudbalere bio neverovatan u večerašnjoj utakmici sa RFS-om i da je najzadovoljniji od početka sezone posle pobede nad letonskim klubom.

"Psihološki pritisak je bio neverovatan, a protivnik je bio mnogo bolji nego što ljudi kod nas mogu da pomisle. To smo osetili u prvom poluvremenu. Morali smo da zadržimo strpljenje jer ova utakmica ne može lako da se pobedi", rekao je Milošević za RTS.

Partizan je sa 1:0 pobedio RFS i plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Možda sam danas i najzadovoljniji od početka sezone s onim što smo pokazali, iako ti nije bila brilijantna igra. Ovako je možda i sladje, čak možda i bolje po nas kada je u pitanju ambijent, atmosfera i ono što nas čeka u budućnosti", kazao je Milošević.

On je naveo da atraktivna igra i broj datih golova nisu bitni u utakmicama kao što su kvalifikacione, pošto se igra samo jedan duel.

"Nismo u situaciji da težimo atraktivnoj igri, moramo da se koncentrišemo na rezultat. Ne može da se očekuje da stalno dajemo četiri ili pet golova, to je nemoguće. Ova pobeda je mnogo bolja nego ona od 5:0 protiv Indjije", rekao je Milošević.

Žreb za drugo kolo kvalifikacija održaće se u ponedeljak u Nionu.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track