SPREMA SE BOMBA U HUMSKOJ! Stanojević vraća Miloša Jojića u Partizan?
Foto: Saša Pavlić

transfer PIJACA

SPREMA SE BOMBA U HUMSKOJ! Stanojević vraća Miloša Jojića u Partizan?

Fudbal -

Miloš Jojić blizu je povratka u Partizan.

Bivši fudbaler crno-belih u kontaku je sa upravom iz Humske koja je izrazila želju da Jojića vrati u klub, ali naravno glavna prepreka je novac. Miloš ima veoma ''debeo'' ugovor sa Bašakšehirom, ali ono što ohrabruje svakako jeste upravo činjenica da je to posledanja godina ugovora. Naime, bilo bi obostrano zadovoljstvo ukoliko bi došlo do saradnje, ali pitanje je koliko Partizan može da se ''pruži'' za ugovor ovakvom igraču sa takvim internacionalnim iskustvom.

Jasno je da će novi trener crno-belih Sale Stanojević želeti pojačanja na određenim pozcijama, a Jojić bi svakako mogao da bude jedan od njih, saznaje Telegraf.

foto: Partizan

Jojić je prošao sve mlađe selekcije Partizana, kaljenje u Teleoptiku odakle je 2012. godine prekomandovan u prvi tim.

Za crno-bele je tokom dve sezone odigrao 35 mečeva i postigao 10 golova, od kojih je svakako najbitniji onaj postignut iz slobodnog udarca u 144. večitom derbiju, 18. maja 2013. godine, koji je Partizanu doneo titulu prvaka države.

U zimu 2014, godine prešao je u redove Borusije iz Dortmunda, u transferu vrednom 2,2 miliona evra, a branio je još i boje Kelna, te pomenutih Bašekšehira i austrijskog Volzbergera, gde je odigrao veoma dobru polusezonu i na 14 mečeva, postigao jedan gol i upisao pet asistencija

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track