MESIJEV OTAC SRUŠIO SNOVE NAVIJAČIMA BARSE! Gvardiola već bio na pregovorima: Pakleni tandem ponovo zajedno?!
Foto: EPA / Alejandro Garcia

SAPUNICA

MESIJEV OTAC SRUŠIO SNOVE NAVIJAČIMA BARSE! Gvardiola već bio na pregovorima: Pakleni tandem ponovo zajedno?!

Fudbal -

Navijači Barselone i dalje se nadaju da će sapunica Leo Mesi, završiti na srećan način po njih i da će po mnogima najbollji igrač sveta ipak ostati u Barseloni.

Dolazak njegovog oca Horhea, u prostorije Barse mnogo je toga razjasnio, a to i nisu baš lepe vesti za navijače Barse.

Mesijev otac je, naime, sačekan od strane novinara španskog "El Čiringita" i na putu od kola do zgrade kluba upitan koliko je verovatno da će Leo ostati u Barseloni.

"Teško, teško...", odgovorio je Horhe.

Novinar ga je potom upitao da li se sastao sa Pepom Gvardiolom,bivšim Leovom trenerom u Barsi i menadžerom Manlčester sitija.

"Ne, za sada ni sa kim nisam pričao o transferu".

Kada je Horhe Mesi krenuo da ulazi u zgradu, još jednom je upitan o sinu, i to "Ima li uopšte budućnosti za Lionela u Barsi", a on je rekao:

"Jako, jako teško"

Podsetimo, nakon što je Mesi obavestio čelnike kluba da više ne želi da igra za tim sa Nou Kampa, on se u nedelju nije pojavio na obaveznom klupskom PCR testiranju na novi korona virus, pa je već tada postalo poznato da u ponedeljak neće prisustvovati na prvom treningu novog stratega, Ronalda Kumana.

U petak je pomenuti "El Čiringito" javio da je u Barselonu došao Pep Gvardiola, trener Mančester sitija, kako bi o transferu u engleski klub razgovarao i sa samim asom, ali i sa upravom kluba u kome je svojevremeno radio kao šef stručnog štaba

foto: BETA

.Naime, Mesi je još pre deset dana pozvao svog nekadašnjeg trenera Gvardiolu i pitao ga da li ima mesta u Sitiju za njega. Čuvenog stručnjaka Lionel Mesi veoma ceni, pa mu je tom prilikom priznao koliko je ogorčen celokupnom situacijom u Barselon, ne samo zbog katastrofe protiv Bajerna.

Prema istom izvoru Gvardiola je još u petak kasno uveče primećen u Barseloni, u koju je došao kako bi obavio najznačajniji deo pregovora između svog nekadašnjeg igrača i uprave Barselone sa željom da Mesi obuče dres "građana" , kako bi nada se Gvardiola njih dvojica ponovo pokorili Evropu ovog puta sa Mančester sitijem-

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track