ZBOG NJEGA JE SAVO DOBIO NERVNI SLOM, A ON SUDI ENGLEZIMA: Uefa ukazala veliku čast srpskom arbitru!
Foto: Starsport©

liga nacija

ZBOG NJEGA JE SAVO DOBIO NERVNI SLOM, A ON SUDI ENGLEZIMA: Uefa ukazala veliku čast srpskom arbitru!

Fudbal -

Srpski sudija Srđan Jovanović dobio je veliku čast pošto je postavljen za glavnog sudiju jednog od derbija 1.kola Lige Nacija

Njemu je Evropska fudbalska unija (UEFA) ukazala veliko poverenje odlukom sudi meč između Islanda i Engleske u okviru 1. kola Lige Nacija.

Jovanović će sa pomoćnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajilovićem, kao i četvrtim sudijom Novakom Simovićem, voditi meč u Rejkjaviku koji će se u okviru grupe A igrati 5. septembra u Rejkjaviku, sa početkom u 18 časova.

Naravno ono što je posebno zanimljivo je da ovakva odluka UEFA dolazi posle kontroverznog duela Vojvodine i Partizana, koji je završen pobedom domaćina 3:2, i koji je izazvao je brojne polimike u fudbalskoj javnosti zbog sudijskih odluka.

foto: Starsport

Sada već bivši trener crno-belih Savo Milošević dobio je crveni karton u završnici meča zbog protesta, dok je prethodno Jovanović isključio Sejduba Sumu zbog udaranja Nikole Drinčića laktom.

Sudijska trojka iz Srbije vodila je 2019. godine finale Evropskog prvenstva za igrače do 21. godine, kao i brojne mečeve grupne i eliminacione faze Lige Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track