VELEOBRT! Senzacionalna vest stiže iz Argentine: Mesi ostaje u Barseloni?! IMA OPASAN PLAN!
Foto: Profimedia

preokret

VELEOBRT! Senzacionalna vest stiže iz Argentine: Mesi ostaje u Barseloni?! IMA OPASAN PLAN!

Fudbal -

Neverovatna vest stize nam iz Argentine! Novinar koji je prvi objavio da Mesi želi da napusti Barselonu, sada ima novu ekskluzivu!

Martin Arevalo, novinar argentinske televizije "TyC" tvrdi da Lionel Mesi ozbiljno razmišlja da odradi ugovor u katalonskom klubu.

"Leo ozbiljno razmatra da ostane u Barseloni do idućeg leta i onda u velikom stilu napusti klub bez obeštećenja. Tu odluku bi mogao da saopšti već danas", kaže Martin.

Ova vest pojavila se nekoliko sati nakon sastanka koji su imali Bartomeu i mesijev otac Rodrigu, a na kom prema rečima svedoka nije postignut dogovor.

"Ovaj četvrtak će dati odgovor na pitanje o Mesijevoj budućnosti. Međutim, ovo je trenutno najizglednije. On trenutno razmatra opciju da ostane i blizu je te odluke", tvrdi Arevalo.

Podsetimo, 33-godišnji fudbaler ima ugovor sa Kataloncima do 2021. godine i otkupna klauzula je neverovatnih 700 miliona evra. Barselona ne želi da ga pusti bez obeštećenja. Rešio je da izdrži još godinu dana i onda ode besplatno.

Nemci bez igrača Bajerna, bar neko olakšanje za Špance, pa je kvota na keca visokih 2,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Nemačka – Španija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track