RADONJIĆ DOBIJA DRUŠTVO U MARSELJU: Još jedan srpski fudbaler stiže u Olimpik?!

Ozbiljna kriza u turskoj

RADONJIĆ DOBIJA DRUŠTVO U MARSELJU: Još jedan srpski fudbaler stiže u Olimpik?!

Fudbal -

Adem Ljajić na pragu ugovora sa francuskim klubom

Adem Ljajić je pred vratima Olimpika iz Marselja! Reprezentativac Srbije i fudbaler Bešiktaša trebalo bi u narednih nekoliko nedelja da napusti Istanbul i otisne se na Azurnu obalu. Iako je pregovarao sa Krasnodarom iz Rusije poslednjih meseci, čini se da je Francuska obežana zemlja za momka koji je prošao fudbalsku školu Partizana.

foto: Starsport©

Tamo ga čeka saigrač iz reprezentacije Srbije Nemanja Radonjić koji će mu biti od velike pomoći pri adaptaciji na novu sredinu. Adem Ljajić je na listi želja trenera Andrea Viljasa Boasa i transfer bi uskoro trebalo da bude i ozvaničen.

Bešiktaš je još tokom sezone stavio Adema Ljajića (28) na transfer listu, pošto se klubovi iz Turske nalaze u velikoj finansijskoj krizi uzrokovanoj zbog pandemije koronavirusa. Naime, Ljajić ima jednu od najvećih plata u klubu, jer godišnje bez bonusa i premija zarađuje 2.200.000 evra.

foto: AP

Turci se nadaju da će na transferu srpskog fudbalera zaraditi 6.500.000 evra. Bešiktaš je ranije prodao Buruka Jilmaza u Lil, a klub je zbog velikih plata bez obeštećenja pustio Gohuna Gonula i Džanera Erkina koji su potpisali za velikog rivala Fenerbahče.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track