BURNA PROŠLOST ZVEZDE VENECIJANSKOG FESTIVALA: Georginin put od RUŽNOG PAČETA, preko Ronalda do statusa MOĆNE ŽENE
Foto: Profimedia

SAMA SE ZA SVE IZBORILA

BURNA PROŠLOST ZVEZDE VENECIJANSKOG FESTIVALA: Georginin put od RUŽNOG PAČETA, preko Ronalda do statusa MOĆNE ŽENE

Fudbal -

Prošlo je vreme kada se na Georginu Rodrigez gledalo samo kao na devojku Kristijana Ronalda. Sada je ona veoma moćna žena u modnom svetu.

Toliko moćna da je bila glavna zvezda ovogodišnjeg venecinajskog festivala.

foto: Profimedia

A ne može se baš pohvaliti da je glumila u nekom od filmova koji se prikazuju na smotri najboljih ostvarenja.

foto: Profimedia

Međutim, sam njen dolazak na crveni tepih predstavljao je čast organizatorima.

Ali, pre nego što je počela da se zabavlja sa jednim od najboljih fudbalera sveta i postala planetarno poznata, ko je bila Georgina Rodrigez?!

Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula da krči put ka uspehu.

foto: Profimedia

Njen je dragi odmah po dolasku u Juventus osvojio srca navijača, a Georgina je uspela da kupi Italijanke. Sa preko 20 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od kraljica Serije A, a nedavno je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog brenda donjeg veša i kupaćih kostima.

Danas njen život izgleda kao san, ali put do uspeha nije bio jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama.

foto: Profimedia

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se sa prodicom preselila u španski gradić Jaka gdj je njen otac otišao zbog fudbala. I on je bio fudbaler, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige.

Nakon preseljenja radio je kao trener. Georgina je s četiri godine otkrila prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti", ispričala je Georgina koja je uložila sate, dane, mesece i godine, iz dana u dan prolivala znoj, ali je jednoga dana donela odluku da fokus usmeri prema modelingu.

"Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da mi govore da sam lepa, da imam dobro telo i poverovala sam u to", otkrila je Georgina pre par godina.

foto: Pritnscreen/Instagram

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da sledi svoj san. Zbog toga je odlučila otputovati u Bristol, usavršiti engleski jezik i zaposliti se.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", priznala je.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjiju. U Madridu je živela sa sestrom koja je studirala, ali nije imala dovoljno novca. Ali imala je veliku želju za uspehom i savršene telesne proporcije (85-62-90). Zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Gčijevoj radnji u Madridu. Upravo to je promenilo njen život.

foto: Pritnscreen/Instagram

Za vreme njene smene u dućan je ušetao Kristijano Ronaldo, a upravo mu je ona asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada bi došao.

foto: Pritnscreen/Instagram

Ostalo je istorija... Ronaldo i Georgina su mesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova ćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero dece (najstarijeg Ronaldovog sina Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea). Od zanosne prodavačice koja je pokušavala da izgradi karijeru u svetu mode, postala je verenica jednog od najboljih igrača sveta i majka njegove dece.

I jedna veoma moćna žena!

1 / 6 Foto: Instagram

Šampion sveta favorit i u Stokholmu. Dvojka se plaća kvotom 1,80. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Švedska – Francuska.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja