ONE SU IM DOŠLE GLAVE Evo šta kažu devojke zbog kojih su igrači Engleske izbačeni iz tima FOTO
Foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir, Snapchat/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

Kao, ne razumeju se u fudbal

ONE SU IM DOŠLE GLAVE Evo šta kažu devojke zbog kojih su igrači Engleske izbačeni iz tima FOTO

Fudbal -

Fudbaleri Engleske Mejson Grinvud i Fil Foden u centru su skandala pošto su pozvali dve devojke u timski hotel na Islandu i tako prekršili pravila vezana za koronavirus.

Dvojica mladih igrača, koji su debitovali za seniorski tim, izbačena su iz ekipe i neće igrati protiv Danske u meču Lige nacija (utorak, 20.45).

Konačnio je i poznato zbog kojih devojaka im je "odletela glava", i ne samo to. Jedna od njih je opisala šta se tačno dogodilo. Radi se o islandskoj lepotici i modelu Nađi Sif Lindal Gunarsdotir, koja ima 20 godina. Ona kaže da je nekoliko dana bila na onlajn vezi sa Grinvudom.

foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

Tako se i rodila ideja da dvojica reprezentativaca "prokrijumčare" Nađu i njenu rođaku 19-godišnju Laru Klausen u timski hotel.

- Upoznala sam Mejsona preko društvenih mreža i nekoliko dana pre nego što su došli u Rejkjavik smo ćaskali. Smatrale smo da je sve u redu pošto su odigrali meč sa Islandom i bili testirani - rekla je ona za Dejli mejl.

foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

U javnost je procureo i video gde Mejson i Fil preko telefona flertuju s devojkama, a jedna na pitanje da li bi htele da dođu u hotel, kaže:

- A šta si ti mislio.

Obojica su odmah vraćeni u Mančester i to odvojenim letovima.

foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

- Žao mi je što se ovo desilo. Nismo htele da ih stavimo u takav položaj, ali nismo znale da su u karantinu. Da smo znale, ne bismo išle da ih posetimo. Slabo pratimo fudbal. Nismo znale ni ko je Fil, pitala sam ga čime se bavi, a čak nismo imale pojma da Mejson igra za Mančester junajted. To veče koje smo proveli zajedno bilo je sjajno, oni su dobri momci - otkrila je Nađa, a Lara se nadovezala:

- Svi pravimo greške, mladi smo. Njih dvojica su bili pravi džentlmeni.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track