KAJE SE ŠTO JE DOVODIO ŽENE SUMNJIVOG MORALA U SOBU: Izbačen iz reprezentacije, pa se sad OVAKO PRAVDA! (FOTO)
Foto: Instagram/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir, Snapchat/Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir

STRAŠNO

KAJE SE ŠTO JE DOVODIO ŽENE SUMNJIVOG MORALA U SOBU: Izbačen iz reprezentacije, pa se sad OVAKO PRAVDA! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Engleske Mejson Grinvud i Fil Foden neće putovati sa nacionalnim timom za Dansku nakon što se pojavio snimak kako pozivaju devojke u timski hotel na Islandu, a dan nakon ovog skandala oni su se pokajali!

Grinvud i Foden prekršili pravila karantina, ne igraju protiv Danske

Grinvud i Foden su time, kako navode mediji, prekršili stoge protokole vezane za korona virus.

''Želim da se izvinim Geretu Sautgejtu, mojim saigračima, osoblju i navijačima reprezentacije Engleske. Kada sam dobio poziv za nacionalni tim bio sam ponosan, a oblačenje dres je za mene privilegija. Mlad sam, imam još mnogo da učim, ali sam svestan odgovornosti koju imam kao fudbaler Mančester sitija i reprezentativac'', napisao je Fil Foden.

Dvojica najmlađih fudbalera u nacionalnom timu su bili cimeri, a u njihovoj hotelskoj sobi je bilo i neželjenih gostiju. Foden je svestan šta je uradio.

''Napravio sam grešku i moj potez nije bio na nivou koji se očekuje. Ugrozio sam zdravlje saigrača i zbog toga neću moći da igram protiv Danske, zbog čega mi je veoma žao. selektoru Sautgejtu i saigračima želim puno sreće u tom meču'', ističe mladi fudbaler.

Engleska uzdrmana posle skandala zbog izbacivanja Fila Fodena i Mejsona Grinvuda iz reprezentacije, ali ipak favorit sa kvotom 2,15. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Danska – Engleska.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track