ČUMIĆ SVE BLIŽE PARTIZANU! Zvezdina nekadašnja želja na korak od Humske!
Foto: Starsport©

transfer PIJACA

ČUMIĆ SVE BLIŽE PARTIZANU! Zvezdina nekadašnja želja na korak od Humske!

Fudbal -

Fudbaler grčkog Olimpijakosa Nikola Čumić sve je bliži Partizanu.

Čumić, koji je svojevremeno bio velika želja Crvene zvezde, sve je bliži večitom rivalu s obzirom na transfer politiku kluba iz Pireja, ali i ambicije trenera Pedra Martinsa. Kako vreme prolazi postaje sve jasnije da Čumić neće uspeti da se izbori za mesto u grčkom velikanu, pa mu je pozajmica najrealnija opcija. Crno-beli su odmah stupili u kontakt sa čelnicima iz Pireja, sada se samo čeka odluka kluba. Budućnost Čumića u rukama je Grka.

Ovaj 21-godišnji fudbaler ponikao je u Slobodi iz Užica, a početkom ove godine potpisao je višegodišnji ugovor sa Olimpijakosom. Odmah je prosleđen na pozajmicu u Radnički iz Niša odakle je i došao, pa svoje minute u pirejskom klubu tek očekuje.

foto: FC Olympiacos

Svoj kvalitet Čumić je pokazao još prošle sezone u klubu sa Nišave, sa 16 pogodaka i pet asistencija, ali ukoliko Martins dovede sve ono što je planirao, Srbinu bi najbolja opcija bila ponovo pozajmica, naravno ukoliko želi minute.

Za mladu reprezentaciju Srbije upisao je tri nastupa, a debitovao je u septembru prošle godine.

Igra na pozicijama desnog i levog krila, a odlično se koristi sa obe noge. Nema sumnje da bi bio odlična opcija u navali Aleksandra Stanojevića koji ukoliko želi da bude konkurentan na sva tri fronta definitivno mora da pojača konkurenciju na što više pozicija u timu.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track