PRIJOVIĆA NIKO NEĆE! Arapi očajni, ne mogu da prodaju Srbina, moraće da ga daju za džabe, ima li Zvezda šansu?
Foto: Dado Đilas

na prekretnici

PRIJOVIĆA NIKO NEĆE! Arapi očajni, ne mogu da prodaju Srbina, moraće da ga daju za džabe, ima li Zvezda šansu?

Fudbal -

Srpski napadač vratiće se u Saudijsku Arabiju, ali još nije izvesno da li će i ostati u Al Itihadu

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović želi da napusti Al Itihad ove jeseni, ali taj klub nema nijednu ponudu za njega i očekuje od njega da se uskoro priključi timu.

Nekadašnji srpski reprezentativac i član selekcije koja je igrala na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine moraće da se javi svojim poslodavcima, iako je i njima i njemu jasno da će se saradnja teško nastaviti.

foto: Reuters

Interes za Aleksandra Prijovića pokazala je jedino Crvena zvezda, međutim iz Ljutice Bogdana nisu ni razmišljali da plate visoko obeštećenje za njega, jer jednostavno nisu u finansijskim mogućnostima. Pored šampiona Srbije, Prijovića su želeli i iz njegovog bivšeg kluba PAOK, međutim ni Solunjani nisu želeli da troše novac.

foto: Dado Đilas

U narednih mesec dana trebalo bi da bude poznato, kakva će biti sudbina Aleksandra Prijovića. Izvesno je da će klub iz Saudijske Arabije nastojati da ga proda i makar izvuče deo novac koji je uložio u njega. Ne treba zaboraviti da je Al Itihad Prijovića platio PAOK-u čak 10.000.000 evra i dao mu milionsku platu. Isto tako, Al Itihad nije ispunjavao svoje obaveze, pa srpskom golgeteru duguje nekoliko plata što njemu ostavlja prostor da na kraju ipak dobije raskid ugovora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track