ON JE SPAVAO SA TRENEROVOM ĆERKOM, ZATO JE NAJUREN IZ JUNAJTEDA! Legenda Mančestera napravio HAOS u TV prenosu! VIDEO
Foto: AP

digao celu englesku na noge

ON JE SPAVAO SA TRENEROVOM ĆERKOM, ZATO JE NAJUREN IZ JUNAJTEDA! Legenda Mančestera napravio HAOS u TV prenosu! VIDEO

Fudbal -

Patris Evra nekadašnji fudbaler Mančester junajteda koji povremeno radi kao stručni konsultat na TV stanicama napravio je veliki haos gostujući na Skaj sportu.

On je, naime, tokom prenosa meča u kome je Kristal Palas savladao ekipu Mančester junajteda sa 3:1 istakao da je zvezda pobedničke ekipe, Vilfred Zaha, ostao bez šanse u Junajtedu kada je tadašnji trener, Dejvid Mojes, saznao da mu je ćerka spavala sa ovim igračem.

"Sećam se da mu je karijera na Old Trafordu bila uništena kada je imao onu, sad, da li je to tačno ili ne, aferu sa ćerkom Dejvisa Mojesa. Pamtim kako je igrao svaku utakmicu na pripremama, a onda se pojavila ta vest i on je odjednom nestao. A bio bi veliko pojačanje za Junajted", istakao je čuveni francuski defanzivac.

Posle ovog skandala, Skaj sports je uputio javno izvinjenje, a u ime te TV stanice saopštila ga je Keli Kejts:

"Moramo da pojasnimo komentar koji se dogodio ranije tokom ovog dana u našem programu, a u kome se tvrdilo da je možda postojala neka veza između Vilfreda Zahe i ćerke Dejvida Mojesa. Koliko mi znamo, Zaha nikada nije ni sreo Mojesovu ćerku i ta tvrdnja od strane Patrisa Evre je bila pogrešna, zbog čega se izvinjavamo", rekla je ona.

Zaha je odgovorio na terenu sa dva pogotka protiv bivšeg kluba.

"Pričanje je jeftino. Svu hvala zaslužuje Onaj najmoćniji", napisao je na Tviteru Vilfred Zaha, koji je za Palas odigrao 364 mečeva i, posle susreta sa Junajtedom, stigao do 60 golova, uz 70 ostvarenih asistencija.

Vulverhemton - Man. Siti

Mančester Siti kreće u novu sezonu u Premijer ligi večeras (21.15) teškim gostovanjem Vulverhemptonu, portugalskoj koloniji koja je startovala pobedom prethodnog vikenda. Građani su favoriti s kvotom 1,60, dok je dupla šansa 1X 2,35, a 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track