SIMEONE NOVAJLIJU ODMAH PUŠTA U IGRU: Suarez debituje u dresu Atletika protiv Granade?! (VIDEO)
Foto: AP

PRIMERA

SIMEONE NOVAJLIJU ODMAH PUŠTA U IGRU: Suarez debituje u dresu Atletika protiv Granade?! (VIDEO)

Fudbal -

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone najavio je da će Urugvajac Luis Suarez biti u konkurenciji za tim za sutrašnju utakmicu protiv Granade.

"Juče je imao dug i naporan dan i dobro je trenirao sa ekipom, sa puno entuzijazma i želje. Biće u konkurenciji za tim. Videćemo sutra da li će početi meč ili će ući u drugom poluvremenu", rekao je Simeone.

Simeone je taman na vreme završio s karantinom posle pozitivnog testa na korona virus kako bi vodio ekipu na poslednjem treningu pred meč u nedelju, i da bi bio na današnjoj konferenciji za novinare čija je glavna tema bio dolazak Luisa Suareza.

"Svi ga poznajemo... Posle odlaska Alvara Morate, smatrali smo da je najbolje rešenje da dovedemo nekog ko je imao bolju statistiku od njega prošle sezone. Kada se pojavila mogućnost da potpišemo Suareza... Brojevi govore o njemu", rekao je Simeone.

Argentinski trener je, po pisanju medija, bio jedan od najzaslužnijih za dolazak Suareza u Atletiko. Ali, nije morao mnogo da ga ubedjuje.

"Iskreno, od naših prvih razgovora, Suarez je bio uveren da će Atletiko biti dobro mesto za njega, da će moći da pokaže da je i dalje važan napadač i da će moći da nastavi da radi ono što je radio godinama u Barseloni", rekao je Simeone.

"Kada smo imali sjajnog Falkaa, sjajnog Dijega Kostu, sjajnog Grizmana, mogli smo se približiti najvećim uspesima. Nadam se da će nam dolazak Luisa, uz Kostu, napredak Žoaa Feliksa, i ostale igrače, omogućiti da budemo još bolji", dodao je Simeone.

Utakmica Atletiko Madrid - Granada igra se sutra od 16.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track