ŽENA HTELA DA UBIJE FUDBALERA: Tražila MESTO ZA GROB, platila milion dolara! Ljubavnik je IZDAO
Foto: Instagram PS

horor

ŽENA HTELA DA UBIJE FUDBALERA: Tražila MESTO ZA GROB, platila milion dolara! Ljubavnik je IZDAO

Fudbal -

Legendarni turski fudbaler Emre Ašik, nekadašnji igrač Fenerbahčea, Galatasaraja i Bešiktaša bio je meta sopstvene supruge, koja je pokušala da ga ubije.

Kako prenose mediji, Jagmur Ašik je optužena da je planirala ubistvo muža. Jagmur je optužena da je ljubavniku ponudila oko 1.300.000 američkih dolara da bi organizovao ubistvo njenog muža. Na kraju je sve to priznao i njen ljubavnik Erdiju Sunguru.

- Imao sam aferu sa njom. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam to odbio. Jednom mi je donela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: "Ne možeš to da uradiš". Nakon toga je bila izuzetno besna, svedočio je Erdi pred turskim tužilaštom.

Međutim, stvari se tu nisu završile. Sungur je Jagmur upoznao s plaćenim ubicom koji je zbog tri ubistva već "ležao" u zatvoru, samo da bi ubio Emrea Ašika. U optužnici se navodi da je Jagmur dala plaćenom ubici pištolj i da su u jednoj turskoj regiji pretraživali sigurna mesta gde bi mogli da zakopaju telo nekadašnjeg fudbalera, nakon što bi ga ubili. Plaćeni ubica je na kraju odustao od svega.

Emre Ašik iz braka sa Jugmur ima troje dece.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track