ZVEZDA DEFINITIVNO PRODALA GARSIJU: Argentinac u Arisu, crveno-belima 1,3 miliona evra i 50 odsto od naredne prodaje (FOTO)
Foto: EPA/PETER SCHNEIDER

saga je završena

ZVEZDA DEFINITIVNO PRODALA GARSIJU: Argentinac u Arisu, crveno-belima 1,3 miliona evra i 50 odsto od naredne prodaje (FOTO)

Fudbal -

Mateo Garsija potpisao ugovor na četiri godine sa Solunjanima koji mu garantuje zaradu od 1.650.000 evra

Sada je konačno gotovo. Crvena zvezda je prodala Matea Garsiju. Argentinac je konačno pristao da se vrati u Aris. Crveno-beli su na njegovoj prodaji zaradili 1.300.000 evra, plus 50 odsto od naredne prodaje. Ono štoo je veoma bitno za šampiona Srbije jeste što je rasterećen klupski budžet, pošto je Garsija na Marakani imao godišnju platu od 500.000 evra.

Todos juntos! @arisfc_official ⚽️

A post shared by Mateo Garcia (@mateogarcia_96) on

Crvena zvezda i Aris su još pre dve nedelje postigli dogovor oko Matea Garsije, međutim Argentinac je kočio završetak posla. Nije bio zadovoljan što će u Solunu imati manju platu. Na kraju je ipak pristao da napusti Beograd, jer je shvatio da ne bi igrao kod Dejana Stankovića i da bi u narednom prelaznom roku mogao da dobije još lošije uslove.

Šta je Mate Garsija dobio od Arisa? Pa, može se reći da je dobro prošao. Potpisaće ugovor na četiri godine sa klubom iz Soluna, koji mu garantuje za to vreme zaradu od 1.650.000 evra.

??⚽️ ?? ?⚪️? @crvenazvezdafk

A post shared by Mateo Garcia (@mateogarcia_96) on

Crvena zvezda će pamtiti Matea Garsiju po golu koji je dao Jang Bojsu, ali i pravom fudbalskom umeću protiv Vojvodine u Novom Sadu. Bio je bitan igrač kod Vladana Milojevića, dok je kod Dejana Stankovića izgubio mesto, ne samo startera, već i na klupi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track