ZVEZDA ODRADILA TRENING NA KIPRU: Crveno-beli uvežbavali taktiku za Jermene! FOTO
Foto: Fk. Crvena zvezda

finese

ZVEZDA ODRADILA TRENING NA KIPRU: Crveno-beli uvežbavali taktiku za Jermene! FOTO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili trening na Kipru, poslednji pred utakmicu sa Araratom koja će biti odigrana u četvrtak od 19h časova.

Poznati su fudbalerima Zvezde ovakvi uslovi za rad, s obzirom da su na stadionu „GSP“ trenirali i odigrali utakmicu protiv Omonije pre samo dve nedelje.

Usled izbijanja ratnog stanja u Jermeniji, UEFA je donela odluku da meč bude odigran na neutralnom terenu - tako da će se Crvena zvezda za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope boriti na Kipru.

U odnosu na prošli put, temperatura je nešto niža, ali ponovo je veoma toplo i sparno, te uslovi za igru nisu najpovoljniji.

1 / 10 Foto: Fk. Crvena zvezda

Stigli su fudbaleri Zvezde u toku dana u Nikoziju, orni i spremni da odmere snage sa Araratom.

Nije se trening mnogo razlikovao od onih standardnih koje Dejan Stanković praktikuje pred evropske duele, a ono što je neobično to je da konferencija za štampu pred meč nije održana, s obzirom da je interesovanje medija za ovaj susret bilo nepostojeće.

Tako da su posle mirnog popodneva, crveno-beli od 18 časova po srpskom vremenu istrčali na teren u Nikoziji, zagrevali se, uvežbavali pasove, igrali ševu, nakon čega je usledio rad na taktici i finesama koje bi mogle biti ključne u duelu sa Araratom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track