KONAČNO NEŠTO POZITIVNO DA NAPIŠU O SRBINU Španci sada hvale Luku: Zamenjen je u momentu kad je igrao najbolji meč u Madridu!
Foto: Profimedia

KONAČNO NEŠTO POZITIVNO DA NAPIŠU O SRBINU Španci sada hvale Luku: Zamenjen je u momentu kad je igrao najbolji meč u Madridu!

Fudbal -

Iako je propustio nekoliko sjajnih prilika na na meču protiv Valjadolida, napadač Reala Luka Jović konačno je dobio pozitivne kritike za prikazano na terenu.

Srpski reprezentativac Luka Jović i na ovom meču dobio je šansu u startnoj postavi Real Madrida.

Luka je na terenu proveo 58 minuta. Igrao je dobro, borio se, ulazio u šanse, ali nažalost nije uspeo da zatrese mrežu.

Zidan ga je izveo iz igre u 58. minutu i umesto njega ubacio Vinisijusa, koji je samo nekoliko minuta kasnije postigao gol za pobedu Madriđana.

Međutim, iako je propustio sjajne prilike, Luka je konačno dobio pohvale za svoj nastup.

Ugledna Marka istakla je da je pored golmana Kurtoe i Federika Valverdea Jović bio najzapaženiji igrač Reala na ovoj utakmici.

"Drugi put uzastopno je u prvoj postavi što se nije dogodilo od januara. Dobio je novu priliku da pokaže da vredi i treba da ostane. Bio je snažan u svom nastupu. Imao je veliku šansu za gol, ali uprkos tome što je bio sam, šutirao je previsoko. Imao je još jednu priliku kada je pogodio spoljni deo mreže. Nije ni imao sreće, jer je njegov sjajan udarac glavom bio odbranjen. Iznenadila je izmena u trenucima kada je dobro igrao, svoju najbolju utakmicu u Madridu", piše Marka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track