ANTOLOGIJSKA IZJAVA KLOPA Nemac BRILJIRAO nakon debakla karijere! Nasmejao ljubitelje fudbala do suza!
Foto: Profimedia

ANTOLOGIJSKA IZJAVA KLOPA Nemac BRILJIRAO nakon debakla karijere! Nasmejao ljubitelje fudbala do suza!

Fudbal -

Menadžer Liverpula Jirgen Klop na duhovit način prokomentarisao je katastrofu koju je njegov tim doživeo na gostovanju Aston Vili.

Podsetimo, šampion Engleske je u nedelju na "Vila Parku" doživeo jedan od najtežih poraza u istoriji kluba, izgubili su rezultatom 7:2.

Nemački stručnjak Jirgen Kop briljirao je nakon meča. Svojom izjavom nasmejao je ljubitelje fudbala širom sveta i oduševio protivnika, koji je zasluzeno slavio.

"Pa ko želi da izgubi 7:2?! Pre nekoliko godina rekli smo da želimo da ispišemo istoriju i uspeli smo, samo na pograšan način", kaže Klop i dodaje:Ja vam mogu reći šta sam ja video na ovoj utakmici. Aston Vila je odigrala jako dobro i iskoristila sve naše greške. Utakmica je imala čudan tok. Recimo, prvi gol nas je usporio, a to se nije smelo dogoditi. Primali smo takve golove i ranije, ali nismo nikada imali ovako slabu reakciju. Igrali smo dobar fudbal napred, ali nismo dali gol. Aston Vila je bila sjajna iz kontranapada, a naše reakcije bile su ispod proseka. U drugom delu smo promenili neke stvari kako bi olakšali posao svima i imali smo dobrih trenutaka, ali nismo iskoristili svoje šanse za razliku od njih. Sve ono što se ne radi u fudbalu mi smo radili", iskren je Klop.

Na pitanje zašto se ekipa raspala, Nemac je odgovorio:

"To je bilo neočekivano, ali se dogodilo. Večeras smo strpali sve ono loše u jednu utakmicu i nadam se da možemo sada da krenemo ispočetka. Voleo bih da možemo sutra da imamo trening, ali momci odlaze na reprezentativne zadatke. Nadam se da će svi biti zdravi i spremni za Everton", zaključio je Klop.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track