JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ HUMSKE! Bojan Matić karijeru nastavlja u Grčkoj
Foto: Starsport©

transfer PIJACA

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ HUMSKE! Bojan Matić karijeru nastavlja u Grčkoj

Fudbal -

Fudbaler Partizana Bojan Matić karijeru nastavja u Grčkoj, tačnije Atromitosu, gde će igrati kao pozajmljen igrač crno-belih.

Nakon Sadika koji je prodat Almeriji, Humsku je danas napustio i Bojan Matić koji sa crno-belima ima još dve i po godine ugovora. Matić je poslat na pozajmicu u Atromitos do kraja sezone uz opciju otkupa ukoliko Grci budu zadovoljni uslugama bivšeg napdača Vojvodine.

Uprava crno-belih Matiću je jasno stavila do znanja da ne računa na njegove usluge pošto se uskoro očekuje dolazak drugog napadača, Francuza Žan Kristofa Baebeka.

foto: Starsport©

Matić je po dolasku u Partizan imao ulgavnom ulogu rezervnog napadača i na 22 meča u svim takmičenjima upisao je četiri gola i imao dve asistencije.

Pre Partizana, Matić je nosio dres novosadske Vojvodine gde je na 18 superligaških utakmica postigao devet golova i upisao dve asistencije. Ispostavilo se kao odličan potez Vojvodine da Matića zadrži u klubu bez obzira na sjajne ponude koje je imao leto pre toga, među kojima je tada bila i Partizanova.

foto: EPA

Matić je vrhunac karijere dostigao još u Javoru iz Ivanjice odakle je otišao u daleki Seul gde za šest meseci nije uspeo da naparavi značajan rezultat, što se ne može reći za povratak u Srbiju i potpis za Vojvodinu.

Da li će crno-beli do kraja dana pronaći zamenu za Matića, ili će se okrenuti onom što imaju na raspolaganju ( Holender i Štulić), budite uz portal Kurir i saznaćete odgovor.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track