SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Zvezdaši učestvovali u Dečijoj nedelji!
Foto: Zvezda

bravo

SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Zvezdaši učestvovali u Dečijoj nedelji!

Fudbal -

Predstavnici našeg kluba posetili su danas Dom za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“, koji se nalazi pod pokroviteljstvom Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska u okviru Dečije nedelje i obradovali mališane simboličnim poklonima.

Fudbalski klub Crvena zvezda još jednom je pokazao da misli na najmlađe članove našeg društva. Da se ljubav prema crveno-belim bojama javlja u detinjstvu je poznata činjenica, a omladinci našeg kluba upravo su o toj ljubavi pričali najmlađima koje su posetili. Kapiten naše omladinske selekcije Andrej Đurić i Nikola Pantić proveli su prepodne sa decom bez roditeljskog staranja, a na taj način je i naš klub učestvovao u Dečijoj nedelji koja se obeležava širom Srbije.

Mališani su sa oduševljenjem dočekali najstarije članove naše Omladinske škole. Podsetili su naši biseri decu koliko je važno da se bave sportom i da je razvoj u njihovim godinama veoma bitan. Priči i druženju nije bio kraj, a na licima svih prisutnih nije se moglo sakriti zadovoljstvo zbog organizovane posete. U okviru Dečije nedelje organizovan je sportski dan u kom su naše mlade nada učestovale i izmamile osmehe na licima naših najmlađih navijača.

Posle višesatnog druženja došao je trenutak da se omladinci našeg kluba pozdrave sa decom iz Doma za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“, kojima ova poseta zbog situacije u kojoj se nalaze dodatno znači. Crvena zvezda će i u narednom periodu nastaviti da posveću pažnju najmlađima i pruža pomoć onima kojima je najporebnija, kako kroz učešće u različitim manifestacijama, tako i kroz posete školama.

Kurir sport / Zvezda. rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track