VUČIĆ POŽELEO VUČELIĆU BRZ OPORAVAK OD KORONE: On je jak i želim mu da pobedi (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

GLOBALNA PANDEMIJA

VUČIĆ POŽELEO VUČELIĆU BRZ OPORAVAK OD KORONE: On je jak i želim mu da pobedi (VIDEO)

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je Miloradu Vučeliću, koji se nalazi na respiratoru u bolnici, dovoljno snage za uspeŠan oporavak, navodeći da ocene pojedinih medija da je Vučelić "režimski sluga" u trenutku kada se bori sa ozbiljnom boleŠću, govore više o tom portalu nego o Vučeliću.

Upitan da prokomentariše to što jedan portal Vučelića, u trenutku kada je u bolnici na respiratoru, predstavlja kao režimskog slugu, Vučić je rekao da Vučelića dugo poznaje i da takvi navodi ne govore o njemu.

foto: Starsport©

"Da kažete za Vučelića da je sluga režima, i to da govore oni koji mu ni po jednom pitanju nisu do članaka, u trenutku kad se čovek nalazi u bolnici mnogo više govori o njima, a ne o njemu", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da se nada da će Vučelić uspeti da se oporavi, iako, kako je naveo, situacija nije laka.

"Pratim svakodnevno, i više puta tokom dana, želim mu snage. Pluća su mu u ne najboljem stanju, ali on je jak i želim mu da se oporavi i da pobedi", rekao je Vučić.

Vučelić, glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti i predsednik FK Partizan, ima kovid-19 i priključen je na respirator, potvrđeno je ranije iz FK Partizan.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track