OZBILJAN UDAR NA DŽEP PORTUGALCA! RONALDU PRETI POSLOVNI KRAH: Zvezda Juventusa u ozbiljnim problemima!
Foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

korona ga upropastila

OZBILJAN UDAR NA DŽEP PORTUGALCA! RONALDU PRETI POSLOVNI KRAH: Zvezda Juventusa u ozbiljnim problemima!

Fudbal -

Portugalski fudbalski as Kristijano Ronaldo trenutno se suočava sa ozbiljnim poslovnim poteškoćama koje je prouzrokovala pandemija virusa korona.

Ronaldov luksuzni lanac hotela je praktično pred zatvaranjem. Situacija sa koronom uzrokovala je ogromne probleme u njihovom poslovanju.

Velelepni hotel u Madeiri "Pestana CR7" zatvoren je već nekoliko meseci, a fiksni troškovi održavanja i primanja radnika su i dalje ista. Ostali hoteli su praktično prazni ili poluprazni, pa su standardne cene noćenja sa 150 evra pale na 70.

Portugalac se suočava sa ogromnim gubicima i pred njim je važna poslovna odluka. Verovatno će morati da zatvori deo hotela i određenom broju radnika podeli otkaze, a mnogima smanji primanja koja su imali, jer posluje u ogromnom minusu.

foto: Profimedia

Korona je Ronaldu uništila planove. Imao je nameru da sa jednim prijateljem otvori lanac hotela u Madridu i Mančesteru, ali od toga neće biti ništa, bar dok se situacija u svetu ne stabilizuje.

Šampion sveta na prvaka Evrope večeras (20.45) u Parizu! Francuska i Portugalija sastaju se u okviru Lige nacija, a kvota na keca je 2,15, iks je 3,10, dvojka čak 3,80, dok opklada 3+ nosi kvotu 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Portugalija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track