TRUDNOJ DEVOJCI SAM PLATIO SILIKONE DA ĆUTI! Šokantna ispovest bivšeg asa Arsenala: Sa PROSTITUTKAMA je lakše, one ne ucenjuju!
Foto: Profimedia

kotroverzni lord

TRUDNOJ DEVOJCI SAM PLATIO SILIKONE DA ĆUTI! Šokantna ispovest bivšeg asa Arsenala: Sa PROSTITUTKAMA je lakše, one ne ucenjuju!

Fudbal -

Bivši napadač Arsenala Niklas Bentner nedavno je objavio svoju autobiografiju u kojoj je otkrio detalje iz svog "ljubavnog" života.

Popularni Lord ima 32 godine i trenutno igra za jednog danskog niželigaša, a predviđali su mu blistavu karijeru. Kada je stigao u Arsenal mnogi su verovali da će postati jedan od najboljih napadača sveta, međutim, život koji je vodio van terena skupo ga je koštao. Voleo je da izlazi, pije, kocka se i imao je buran ljubavni život...

"Jedna od evojaka sa kojom sa bio mi je došla i rekla da je trudna, ali da postoji cena koju mogu da platim kako bi se to rešilo i zataškalo. Znatiželjno sam je pitao 'Šta to znači?' Rekla je da joj moram platiti nove grudi. Na kraju sam nazvao estetskog hirurga da odradi posao", priznao je popularni Lord.

foto: Profimedia

Poznati napadač je istakao da je često imao velikih problema sa ženama.

"Sećam se da je jedna bacila kamen i razbila staklo mog poršea. Bio sam u stanu i čuo je kako vrišti, ali nisam hteo da izađem. Otišla je kada je shvatila da ne želim da je vidim i da nemamo o čemu da razgovaramo", otkrio je Danac.

Dok je igrao u Arsenalu često je posećivao bordele.

"Ponekad vas samo slikaju dok ležite goli i onda vas ucenjuju. Traže nova kako te slike ne bi izašle u javnost. Ipak, drugačije je sa prostitutkama, one vas uglavnom neće odati i sve se radi u potpunoj diskreciji", iskren je Lord.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja