GLASOVI U GLAVI SU MI GOVORILI DA ĆU POGINUTI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Čuveni Rivaldo progovorio o AGONIJI: Predao sam se Bogu!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

GLASOVI U GLAVI SU MI GOVORILI DA ĆU POGINUTI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI Čuveni Rivaldo progovorio o AGONIJI: Predao sam se Bogu!

Fudbal -

Proslavljeni brazilski fudbaler Rivaldo otvorio je dušu za tamošnje medije i progovorio o stvarima o kojima je do sada ćutao.

Rivaldo je za brazilsku reprezentaciju igrao u periodu od 1993. do 2003. na 74 utakmice, uz 35 postignutih golova, dok je u klupskoj karijeri igrao za Barselonu i Milan, sa kojim je 2003. osvojio Ligu šampiona.

Rivaldo, koji je 1999. osvojio Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera sveta, povukao se iz fudbala 2014. Tada je imo 42 godine.

Čuveni brazilski fudbaler kaže da je postao vernik nakon što je čuo glasove koji su mu govorili da će umreti, otkrio je on za argentinski "Klarin".

"Ja nisam bio vernik, ali mi se 2004. desilo nešto neverovatno. Napustio sam Kruzeiro i nisam igrao. U to vreme sam počeo da čujem glasove koji su mi govorili da ću nastradati. Čuo sam ih jasno i glasno. Drugi glas mi je govorio da, ako budem verovao u Boga, da neću poginuti. Najčudnije je što sam paralelno dobio i poriv da mnogo više vozim. Zato sam čak počeo da tražim izgovore da ne bih sedao u auto", objašnjava Brazilac koji kaže da se sve promenilo jednog dana kada više nije mogao da izdrži i kada je otišao u Mogi Mirim, 160 kilometara od Sao Paula.

foto: Profimedia

"Tokom celog puta glasovi su postajali sve jači. Imao sam osećaj da će se nešto desiti tog dana. I sećao sam se poznanika koji su stradali na putu. Moj otac je poginuo u jednoj takvoj nesreći. Vratio sam se veoma uplašen, klonio sam se kamiona. Kad sam stigao kući, ušao sam u lift i počeo da plačem kao dete. Tog dana sam se predao Bogu i više nikad nisam čuo glasove", opisao je Rivaldo.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. već su počele u Južnoj Americi, a večeras (02.30) očekuje nas prava poslastica u Čileu, gde domaća reprezentacija čeka Kolumbiju predvođenu preporođenim Hamesom Rodrigezom. Kec je 2,90, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čile - Kolumbija.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track