POSLE DVA MESECA U ALBANIJI: Srbin vodio samo jedan meč i rešio da se vrati kući! Ono što je doživeo nije mogao da predvidi
Foto: AP

ostao bez posla

POSLE DVA MESECA U ALBANIJI: Srbin vodio samo jedan meč i rešio da se vrati kući! Ono što je doživeo nije mogao da predvidi

Fudbal -

Srpski fudbalski stručnjak Marko Jovanović neočekivano se povukao sa klupe albanskog drugoligaša Luftetarija, koji je vodi svega dva meseca, a zbog pandemije koronavirusa za to vreme je ekipa odigrala samo jedan zvaničan meč.

Jovanović priču o napuštanju ekipe počinje ovako:

-Nisam mogao više... Imao sam veliku želju, ali ne i snagu da se borim sa svakojakim problemima. Odlazim iz Luftetarija ponosan na dva meseca rada, saradnju sa fudbalerima i podršku navijača - kratko je saopštio Jovanović posle odluke da se povuče.

Poslednjih dana prvotimci Luftetarija stupili su u štrajk. Jovanović je ishod pratio u rodnom Vranju.

- Problemi su se gomilali, sve je bilo teže raditi. Momci su, jednostavno, tražili plate, ali niko nije čuo. Moja uloga u tom delu priče manje je bila bitna. Zato sam i rešio da se povučem. Luftetariju želim da se brzo vrati na prirodno mesto, u vrh albanskog fudbala - kaže Jovanović.

Kurir sport / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track