VENGER I MURINJO PONOVO U KLINČU! Profesor objavio knjigu, Posebni nije u njoj: Žoze zna i  zašto! Arsen: On je kao dete!
Foto: Fonet

nije ih dugo bilo

VENGER I MURINJO PONOVO U KLINČU! Profesor objavio knjigu, Posebni nije u njoj: Žoze zna i zašto! Arsen: On je kao dete!

Fudbal -

Iako se Arsen Venger povukao sa klupe Arsenala pre više od dve godine, stare tenzije i razmirice između njega i Žozea Murinja nikako da prestanu

Portugalac je pre nekoliko dana "pecnuo" starog poznanika, a Francuz nije želeo da mu ostane dužan.

Naime " Profesor " je objavio novu knjigu radi se o autobiografiji "Moj život u crvenom i belom", a nikome nije promaklo da u knjizi nije ni pomenut Žoze Murinjo.

"Posebni" je naravno imao odgovor na to.

"Zato što me nikad nije pobedio. Nećete pisati poglavlje od tome kako nikad niste pobedili u 12 ili 14 mečeva. Zašto bi on trebalo da priča o meni u knjizi? Knjiga je nešto što vas čini srećnim, ponosim. Savršeno razumem ovu situaciju", rekao je Murinjo.

Ipak, Murinjo je preterao, pošto ga je Francuz pobedio dva puta.

Sa druge strane, gospodin "Posebni" je slavio u devet navrata, dok je sedam puta bilo nerešeno

Venger mu nije ostao dužan

"Ne dotiče me to. To je konstantno provociranje. Osećam se kao da sam u vrtiću s njim. Ali to je deo njegove ličnosti", rekao je Venger.

Vrhunac ovog rivalstva dogodio se 2014, kada su imali i manji fizički okršaJ na utakmici Čelssija i Arsenala.

"Pobedili smo ga dva puta. Pobedili smo, a bilo je i dosta nerešenih rezultata. Ali nije 'ti' koji pobeđuje, ti samo učestvuješ u pobedi. 'Mi' smo ti koji pobeđujemo. Trener je tu da izvuče najviše iz ekipe", dodao je nekadašnji menadžer Arsenala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track