HRVATI SE RASPISALI O BORJANU: Golmanu koji tvrdi da je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvređali suprugu!
Foto: Dragana Udovičić

aktuelna tema i u komšiluku

HRVATI SE RASPISALI O BORJANU: Golmanu koji tvrdi da je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvređali suprugu!

Fudbal -

Gnusne uvrede na račun porodice Borjan izazvale su burne reakcije širom regiona.

Ova tema nije privukla pažnju samo srpskih medija, već se njom bave i novinari iz komšiluka.

Tako je hrvatski "Večernji list" veliku pažnju posvetio vređanju porodice golmana srpskog šampiona.

"Golmanu kome je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvređali suprugu" naslov je na ovom popularnom portalu.

U tekstu ističu da je Snežana Borjan često na udaru navijača Partizana koji joj na svakom derbiju pavaju uvredljive pesme.

"Nakon utakmice u Beogradu je osvanuo grafit protiv supruge Milana Borjana. Na grafitu je bila fotografija golmana Zvezde uz poruku 'žena mi je k***a'", piše Večernji list, koji prenosi i odgovor gospođe Borjan huliganima:

"Kao supruga i majka, svašta mogu i moram da podnesem na svojim leđima! Smešni ste i patetični mali ljudi koji frustraciju iz kuće (gde ste maltretirani, nepoštovani i duhovno siromašni) i u životu gde nemate nikakav kredibilitet... iskazujete na ovaj način! Dobro, većina vas ne razume ove termine, ali moram vam reći da me silno zabavlja vaša nemoć u svakom smislu četvrtu godinu zaredom! Moraću od ovog stresa posle derbija u neki ozbiljan šoping, privatnim avionom, naravno", napisala je Snežana na Instagramu.

Milan Borjan je posebno zanimljiv komšijama zbog svog porekla.

U tekstu ističu da je rođen u Kninu, zatim je neko vreme živeo u Beogradu, a kasnije se cela njegova porodica preselila u Kanadu.

Posebno im smeta što golman crveno-belih često ističe da je Krajina srpska zemlja.

"Večernji list" prenosi da je Borjan u jednom intervjuu istakao da nije rođen u Hrvatskoj.

"Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina" rekao je Milan i dodao:

"Znam ko sam i odakle dolazim! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ova pobeda (nad Kelnom) bila je za celu srpsku Dalmaciju".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track