DŽAJA O SVEMU

DRAGAN DŽAJIĆ BODRIĆE CRVENO-BELE U NEMAČKOJ Legendarni fudbaler o Hofenhajmu, Zvezdi u LE, 163. večitom derbiju (KURIR TV)

Fudbal -

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić, pred put u Nemačku, izjavio je da mu je mesto među kandidatima za izbor najboljeg tima u istoriji fudbala, jedno od najvećih priznanja koje je dobio.

Neizbežno pitanje je bilo - 163. večiti derbi.

"Završilo se 1:1. Crvenoj zvezdi to odgovara, ali ja znam da navijači traže više, traže pobedu i verujem da će u nekom budućem susretu biti tako", otpimista je popularni Džaja kojeg je uveni francuski list "Frans fudbal" pokrenuo je akciju izbora najboljeg tima ikad. Džajić se našao među kandidatama za najbolje levo krilo/napadaca.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

"Velika čast. Važno mi je da sam se našao na tom spisku, to je neki odraz oje fudbalske karijere, kako čovek ne bi bio ponosan. Ne očekujem da ću biti u idealnom timu, ali sam ponosan što sam jedini igrač iz bivše Jugoslavije koji se našao u tom izboru", naglasila je treća Zvezdina zvezda koja će bodriti klub čija je legenda na meču 1. kola LE.

"Prvo gostovanje je najteže. Radi se o prvoligašu koji je jako dobar, ali ima dosta utakmica. Videćemo gde će šta moći da se osvoji, da li je to u Beogradu ili na strani", kaže Džajić i dodaje:

"Cilj Zvezde je da bude prva ili druga u grupi i da ide dalje", zaključio je Dragan Džajić.

(Kurir sport, A.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track