LIVERPUL IŠČUPAO POBEDU ZAHVALJUJUĆI AUTOGOLU AJAKSA Klop: Teren u Amsterdamu je bio nezgodan! (FOTO)
Foto: Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

LIVERPUL IŠČUPAO POBEDU ZAHVALJUJUĆI AUTOGOLU AJAKSA Klop: Teren u Amsterdamu je bio nezgodan! (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je nezgodan teren u Amsterdamu u utakmici protiv Ajaksa izmorio obe ekipe

Liverpul je sinoć pobedio Ajaks sa 1:0 autogolom Nikolasa Taljafika u 35. minutu, u utakmici prvog kola Grupe D u Ligi šampiona.

"Bili smo dovoljno dobri da pobedimo, a to je ono što je potrebno. Mislim da obe ekipe mogu da igraju bolji fudbal, u nekim trenucima je bilo prilično ludo. Mislim da je teren bio prilično nezgodan, dubok, pomalo blatnjav. Obe ekipe su prilično rano izgledale premoreno", rekao je Klop za BT Sport, preneo je Skaj.

foto: AP

"Teren je pre tri dana izgledao potpuno drugačije, kao i juče na treningu, ali isto je bilo i igračima Ajaksa. Oni su gde i mi, na početku sezone, ali to ne može biti razlog. Moraš da postigneš gol, to smo uradili", dodao je nemački trener.

Klop je pohvalio borbenost svojih igrača i rekao da je to mnogo pomoglo u utakmici i pobedi.

"Šteta je što nismo iskoristili šanse, a oni su imali veliku, kada su u drugom delu pogodili stativu. Kada vodiš 1:0 to može da se dogodi, ali sam zadovoljan utakmicom, pošto ovo nije bila naša sjajna, prvoklasna utakmica, ali na turniru kakav je Liga šampiona potreban vam je rezultat, a mi smo ga ostvarili", rekao je on.

U drugom kolu, Liverpul dočekuje Mitjiland, a Atalanta će biti domaćin Ajaksu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track