E OVO ĆE DA BUDE PRAVI SUDAR DIVOVA: Ibra i Džeko, strelci 700 golova na jednom mestu, PRVI PUT U ŽIVOTU jedan protiv drugoga!
Foto: EPA/Matteo Bazzi, EPA/Riccardo Antimiani

istorija

E OVO ĆE DA BUDE PRAVI SUDAR DIVOVA: Ibra i Džeko, strelci 700 golova na jednom mestu, PRVI PUT U ŽIVOTU jedan protiv drugoga!

Fudbal -

Milan i Roma, derbi 5. kola Serije A, poslastica samo po sebi... Ali ovaj derbi koji je sutra (ponedeljak, 20.45) na programu imaće i dodatnu draž.

Prvi put u životu jedan protiv drugog igraće dva rođena golgetera Zlatan Ibrahimović i Edin Džeko! Zbog toga i u Italiji ova utakmica izaziva veliku pažnju.

foto: Profimedia

Licem u lice naći će se momci koju si u karijeri postigli više od 700 golova, a ovogodišnja statistika kaže da je prednost minimalno na strani Šveđanina iz Milana.

foto: AP

Ibra je počeo 18 utakmica u 2020. i psotigao 14 golova uz pet asistencija, dok je Džeko bio starter na 19 mečeva uz učinak od 11 golova i četiri asistencije. UZ to je Zlatan već postigao četiri gola u ovoj sezoni, dok je Edinu do pošlo za rukom dva puta, ali oba puta u prethodnom kolu, pa se može reći da je namestio nišanske sprave nakon nešto sporijeg početka sezone.

G.F. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track