NEVEROVATNA SCENA U RUMUNIJI: Dali gol za vođstvo, pa minut kasnije izgubili utakmicu službeno zbog NESTANKA STRUJE! VIDEO
Foto: Printskrin

bizarno

NEVEROVATNA SCENA U RUMUNIJI: Dali gol za vođstvo, pa minut kasnije izgubili utakmicu službeno zbog NESTANKA STRUJE! VIDEO

Fudbal -

Neverovatna scena se dogodila na fudbalskoj utakmici u Rumuniji.

Naime u gradu Jaši na krajnjem istoku zemlje odigran je meč tamošnjeg šampionata između domaćeg Polija i Vitorula koji će po svemu sudeći poprimiti status kontroverznog.

Naime domaćini su u 54. minutu postigli pogodak za vođstvo od 2:1, ali u trenutku dok je lopta ulazila u mrežu na stadionu je nestalo struje.

Reflektori su zakazali, što je bio znak za glavnog sudiju da odmah prekine utakmicu i pošalje igrače oba tima u svlačionicu.

Ono što je još bizarnije je da će domaćini zbog ovog prekida izgubiti meč službenim rezultatom sa 3:0, iako su vodili sa 2:1 u trenutku prekida.

Utakmica je, inače, kasnila čak 50 minuta zbog problema sa reflektorima tokom zagrevanja.

Što je najbizarnije trener Poli Jašija Danijel Panču izjavio je posle meča da je još na treningu u subotu bilo problema sa svetlom, ali da nisu smatrali da je potrebno da o tome obaveste klub!

Neverovatno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track