BAČKA ZA TRENERA DOBILA BIVŠEG ASA "VEČITIH": Brat trofejnog Zvezdinog trenera na novom poslu!

borba za opstanak

BAČKA ZA TRENERA DOBILA BIVŠEG ASA "VEČITIH": Brat trofejnog Zvezdinog trenera na novom poslu!

Fudbal -

Goran Milojević se posle sedam godina vratio u srpski fudbal

Goran Milojević u nedelju je dogovorio saradnju sa čelnicima Bačke i u toku sedmice preuzeće brigu o prvom timu člana Superlige. Bačkopalančani su se zahvalili dosadašnjem treneru Dejanu Rađenoviću.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana Goran Milojević (55) iza sebe ima uspešnu internacionalnu karijeru. Dolazak u Bačku mu je povratak na srpske ligaške terene posle sedam godina, kada je bio za kormilom BSK iz Borče.

foto: Starsport©

Goran Milojević stariji je brat trofejnog trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića. Obojica su osamdesetih godina prošlog veka iz rodnog Aranđelovca došli na Marakanu i tamo se afirmisali kao igrači. Goran je dres Crvene zvezde nosio do 1982. do 1988, kada prelazi u Partizan za koji je igrao dve sezone.

Trenersku karijeru Goran Milojević počeo je 2001. u Železniku, a posle toga radio je Španiji gde je vodio Meridu, Atletiko sa Baleara, u Slovačkoj kao šef Košica i Ružemberoka. Vodio je i ekipe iz Crne Gore, kao i sa Kipra, a poslednji posao bio mu je selektor fudbalske reprezentacije Filipina.

Primarni cilj Gorana Milojevića biće da stabilizuje ekipu i učini sve da Bačka ove sezone sačuva status superligaša. Trenutno, ekipa iz Bačke Palanke zauzima pretposlednje mesto u elitnom rangu Srbije sa svega sedam osvojenih bodova.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track