STOJKOVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU: Golman Partizana se ne oseća dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji!
Foto: Starsport©

čeka rezultate

STOJKOVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU: Golman Partizana se ne oseća dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji!

Fudbal -

Vladimir Stojković golman Partizana testirao se na koronavirus.

On je osetio slabost i temperaturu uoči meča sa Mačvom u subotu, zbog koje ih je uostalom i propustio utakmicu iako je trebalo da počne meč.

Stojković će u toku dana dobiti rezultate testa, ali trenutna stanje mu je takvo da oseća sve simptome virusa – slabost, temperaturu koja traje već tri dana, nedostatak apetita i nalazi se u kućnoj izolaciji

"Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat testa. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura. Neverovatno je kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da “pritiska” i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut" , objasnio je Stojković za "Telegraf"

Bez obzira na ishod testa Stojković neće moći da brani narednog vikenda u Subotici gde Partizan gostuje Spartaku.

Takođe ostatak tima će ponovo morati na testiranje na korona virus u toku sedmice zbog neposrednog kontakta sa Stojkovićem.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track