EKSKLUZIVNI DOKUMENT! Srđan Jovanović: Tončev mi je NAJBRUTALNIJE PRETIO! Pogledajte šta je sve predsednik Nišlija rekao sudiji!
Foto: Starsport©

SKANDAL U REŽIJI prvog čoveka radničkog

EKSKLUZIVNI DOKUMENT! Srđan Jovanović: Tončev mi je NAJBRUTALNIJE PRETIO! Pogledajte šta je sve predsednik Nišlija rekao sudiji!

Fudbal -

Utakmica 13. kola Super lige Srbije Javor - Radnicki Niš (1:0) odigrana za vikend u Ivanjici donela je još jedan skandal srpskom fudbalu i to u režiji predsednika gostujućeg kluba Ivice Tonceva. Tako u dopunskom izveštaju posle meča tvrdi glavni arbitar susreta, trenutno najpoznatiji i najpriznatiji srpski sudija u UEFA Srđan Jovanović.

"Srđane, sram te bilo, uništio si utakmicu, j….. ti ja mamu, videceš kada dodješ u Niš", naveo je Jovanović u dokumentu do kojeg je ekskluzivno došao "Kurir".

foto: Kurir

Jovanović je takođe istakao da je u 72. minutu sa tribine (odnosno lože) stadiona gde su bili smešteni predstavnici obe ekipe došlo do komešanja nalik na tuči. Pošto je ta tribina iznad klupe gostujuće ekipe neko je sa tribine gađao pikavcem tehničku klupu Radničkog iz Niša. U tom momentu Jovanović je prekinuo utakmicu i tada su počele pretnje Ivice Tončeva.

foto: fkradnickinis.rs

Jovanović je zbog svega navedenog zahtevao da se taj deo tribine isprazni što je i učinjeno. Prekid utakmice je trajao osam minuta, a posle svega navedenog ostaje pitanje da li je u srpskom fudbalu mesto ljudima koji su spremni da na najbrutalniji način vređaju i prete kako bi ostvarili nešto što očigledno ne mogu na terenu.

foto: Starsport©

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja