STIGAO RONALDO, A NIKO NEĆE DA USTANE! Zbog ovog ćete još više voleti zvezdu Juventusa FOTO
Foto: Instagram

Kao sav normalan svet

STIGAO RONALDO, A NIKO NEĆE DA USTANE! Zbog ovog ćete još više voleti zvezdu Juventusa FOTO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je jedna od najslavnijih ličnosti sveta, čovek koji je pet puta osvajao Zlatnu loptu, na računu ima stotine milione evra, ali ponekad se ponaša kao sav normalan svet.

Vlasnik i glavni kuvar restorana Kaza Fjore u Torinu Davide Fjore prisetio de dogodovštine od pre dve godine, kada je zvezda Juventusa u društvu devojke Georgine i sina Kristijana juniora htela nešto da večera u njegovom lokalu.

Bilo je to pred Božić i restoran je od ranije bio prebukiran, slobodnih mesta nije bilo.

- Kao da sam bio u filmu. Kod kuće sam se pripremao za odlazak u restoran kako bih celo veče proveo tamo. Zazvonio mi je telefon i jedna osoba me je pitala da li mogu da rezervišem sto za Kristijana Ronalda u 21.30 - prepričao je taj događaj Davide za Tutosport i dodao:

- Nikada mi nije stigao sličan poziv, bio sam više nego uzbuđen, pa sam rekao da nema problema. Međutim, odmah sam se setio da su svi stolovi već rezervisani. Jedan sto je bio rezervisan za 19.30 i bio sam siguran da će biti slobodan do 21.30. Da bih se dodatno osigurao, posudio sam sto iz susednog restorana i smestio ga u ćošak.

foto: Instagram

Vlasnik restorana nije ni sanjao da če se situacija zakomplikovati. Ronaldo je sa porodicom stigao sat i po ranije!

- Kad sam ih ugledao, samo sam pomislio "Jao, šta ću sad?". U restoranu je nastao muk. Svi su gledali u njih, ali niko nije ustajao. Smestio sam ih za pomoćni sto i nadao se da će se neki od glavnih osloboditi. Ali niko nije ustajao!

Tada se uverio da je fudbalski superstar zapravo jako dobra i pristojna osoba.

- Uopšte ništa nije rekao. Seli su tamo bez reči. Uveravam vas da sam se nagledao raznih poznatih likova koji bi u ovakvoj situaciji arogantno napustili lokal. On je čekao 40 minuta da se neki sto oslobodi. Što je najzanimljivije, posle četiri dana se ponovo pojavio i sada dolazi redovno, ponekad sa svojim agentom Horheom Mendešom - sa osmehom je ispričao Davide Fjore.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track