SNIMAK NEZAINTERESOVANOG MESIJA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Protivnik trči pored njega, a on se šetka i samo posmatra! NEVEROVATNO
Foto: Profimedia

ne zanima ga

SNIMAK NEZAINTERESOVANOG MESIJA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Protivnik trči pored njega, a on se šetka i samo posmatra! NEVEROVATNO

Fudbal -

Barselona je teškom mukom na svom terenu savladala Dinamo iz Kijeva 2:1 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona.

Katalonci su upisali pobedu, ali navijači i mediji u Španiji nisu zadovoljni igrom koju je na Nou Kampu prikazao tim trenera Kumana.

Argentinac Lionel Mesi postigao je gol na ovom meču, ali ponovo sa bele tačke. Najveća zvezda Barselone još uvek nije uspela da zatrese mrežu iz igre u ovoj sezoni i to je podatak koji ozbiljno zabrinjama navijače katalonskog giganta.

Jasno je kao dan da Mesi za Barselonu više ne igra sa istim žarom. Na terenu deluje potpuno nezainteresovano, što pokazuje i snimak koji je zapalio društvene mreže nakon utakmice protiv Ukrajinaca.

Dok gostujući fudbaleri grade akciju i hitaju ka golu domaćina, Mesi se šetka i nezainteresovano posmatra protivnika koji prolazi sa loptom pored njega. Nije hteo ni da potrči, a kamoli da uđe u duel sa rivalom.

Uverite se i sami

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track