ĐAVOLI PORAŽENI OD BAŠAKŠEHIRA Solskjer: Igra u odbrani je bila neoprostiva
Foto: EPA/NIGEL RODDIS

LIGA ŠAMPIONA

ĐAVOLI PORAŽENI OD BAŠAKŠEHIRA Solskjer: Igra u odbrani je bila neoprostiva

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je igra u odbrani njegove ekipe u utakmici protiv Bašakšehira "neoprostiva" i odbacio spekulacije da mu je ugrožen posao posle niza nezadovoljavajućih rezultata.

Junajted je sinoć izgubio na gostovanju od Bašakšehira sa 1:2 u utakmici trećeg kola Lige šampiona.

"Igra nije bila dovoljno dobra protiv ekipe koja je trčala i radila. Oni su postigli golove kao što se ponekad desi u Evropi kada se ne branite dovoljno dobro. Prvo, zaboravili smo na igrača napred i to je neoprostivo, a drugo nismo dobro organizovali kontranapade i ponovo osvajali loptu. Dozvolili smo dva gola, a nismo imali dovoljno da se vratimo u drugom poluvremenu. Marsijal je postigao gol, a onda pomisliš da imaš 45 minuta da spasiš nešto od utakmice, ali u drugom poluvremenu nismo ništa iskoristili i nismo uspeli da ih slomimo", rekao je Solskjer za BT Sport, preneo je Skaj.

foto: AP

"Nije lako sada biti pozitivan, naravno da nije kada izgubite na ovaj način. Ali, ovi igrači, oni su dobri igrači i imamo šansu u utakmici protiv Evertona u subotu da počnemo ponovo", dodao je trener engleskog tima.

U Premijer ligi Junajted je 15. na tabeli sa sedam bodova iz šest utakmica, a Solšer je upitan da li se plaši za svoj posao.

"Odbijam da odgovorim na to. Naravno, uvek su tu mišljenja. Moraš da ostaneš jak. Klub me je zaposlio da obavim posao i to radim najbolje što mogu sa mojim saradnicima. Nismo bili dovoljno dobri, celu utakmicu", naveo je Solskjer .

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track