SERGEJ I LACIO LETE IZ SERIJE A ZBOG ZARAŽENIH FUDBALERA: Velika drama u Italiji, rimski gigant PRED IZBACIVANJEM iz najjače lige
Foto: EPA / Matteo Bazzi

žestoka kazna

SERGEJ I LACIO LETE IZ SERIJE A ZBOG ZARAŽENIH FUDBALERA: Velika drama u Italiji, rimski gigant PRED IZBACIVANJEM iz najjače lige

Fudbal -

Nepoštovanje protkola u vezi sa koronavirusom veoma lako bi moglo skupo da košta čuveni Lacio.

Naime, kako piše Gazeta delo psort, rimskom fubdalskom velikanu preti žestoka kazna, pa čak i izbacivanje iz najjačeg ranga takmičenja u Italiji.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) sprečila je Ćira Imobilea, Lukasa Leivu i Tomasa Strakoša da putuju u Rusiju na meč Lige šampiona protiv Zenita, a sva trojica fudbalera bila su u protokolu za godtovanje Torine prethodnog vikenda.

foto: Reuters

Zbog toga je Fudbalski savez Italije salsušao Kladuija Lotita i lekara Iva Pulčinija, a ukoliko istraga pokaže da su igrači doveli svoje zdravlje u pitanje, baš kao i zdravlje ostalih članova tima, odnonso svih koji su bili izloženi koronavirusu, "neboplavi" će biti žestoko kažnjeni.

O sankcijama će se tek ptičati, ali se zna da klub može da ostane bez znatne količine novca, da bude pomeren na poslednje mesto na tabeli, ali i da bude izbačen iz Serije A!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track