ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE UPROPASTILA PORTUGALSKOG FUDBALERA: Imao je NAJMANJI koji sam videla! CRVIĆ! Trebali su mi pinceta i GPS
Foto: Printscreen/ Isntagram

GLUMICA O DETALJIMA INTIMNOG ODNOSA

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE UPROPASTILA PORTUGALSKOG FUDBALERA: Imao je NAJMANJI koji sam videla! CRVIĆ! Trebali su mi pinceta i GPS

Fudbal -

Nekadašnja zvezda filmova za odrasle Mari Sielo Pahares otkrila je u autobiografiji detalje odnosa sa jednim portugalskim fudbalerom.

U njenoj knjizi kojoj je naduenula naziv "Memoari jedne ku**e" bez trunke ustezanja pričala je o muškarcima sa kojima je delila posetelju.

Jedan od njih je bio i portugalski fudbaler čiji identitet nije želela da otkrije, ali jeste sve detalje vezane za njegov 'ponos'.

"Skoro je svanulo i odlučio je da je vreme da idemo u krevet. Kada sam skinula njegove bokserice videla sam najmanji penis u životu. Imao je mikropenis. Da sam htela da mu masturbiram, bila mi je potrebna pinceta, mikroskop i GPS", bila je duhovita nekadašnja zvezda filmova za odrasle.

"Neću nikad reći ko je u pitanju jer mu ne želim da mu upropastim život. Imali smo nekoliko puta odnose, ima impresivne mišiće i leđa, ali kada je skinuo bokserice, bila sam šokirana. Bio je tako mali, kao izgubljeni crv u prašumi Amazona", slikovito je opisala.

It’s all about the present. ?⏳

A post shared by Mari Cielo Pajares (@mcpajares) on

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja