GENT UPOZNAO ČUVENI TUNEL NA MARAKANI! Sreća njihova pa nema žive duše: Bilo bi stvarno STRAVA I UŽAS za Belgijance! VIDEO
Foto: Nebojsa Mandic

NE BI ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO

GENT UPOZNAO ČUVENI TUNEL NA MARAKANI! Sreća njihova pa nema žive duše: Bilo bi stvarno STRAVA I UŽAS za Belgijance! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Gent u 3. kolu Lige Evrope, u okviru grupe L.

Ekspedicija Genta u sredu je stigla u Beograd, a fudbaleri ovog kluba su u večernjim časovima odradili i trening na najvećem srpskom stadionu.

Naravno to je bila prilika da klupska televizija Genta zabeleži sve bitne detalje , a u centru pažnje bio e čuveni i za sve goste zloglasni tunel na Marakani.

" Prošetajmo kroz legendarni tunel na Marakani zajedno sa Romanom Bezusom i Romanom Jeremčukom", piše u opisu videa koji je belgijski klub objavio na zvaničnom tviter nalogu.

Jeremčuk i Bezus, kao i čitava ekspedicija gostiju, imali su prilike da uživaju u vizuelnom ugođaju dugačkog crveno-belog murala i sigurno će im ostati u lepom sećanju.

Tunel na “Marakani” naziva se i “tunelom strave i užasa”, .

Sa druge strane stoje naoružani policajci, a s tribina dopire huk navijanja pa ovo iskustvo vrlo često nije prijatno za gostujuću ekipe jer tlo podrhtava i nije redak slučaj da se igračima “odseku noge”.

Srećom po goste, večeras neće biti navijača koji bi im sasvim sigurno prolazak kroz isti taj tunel učinili možda i najneprijatnijim iskustvom u karijerama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track