MILOŠ TOPALOVIĆ I MILOŠ BJELINIĆ U USIJANJU DANA: Kolike su nam šanse da sutra uveče slavimo protiv Škota (KURIR TELEVIZIJA)
Foto: Kurir

meč godine

MILOŠ TOPALOVIĆ I MILOŠ BJELINIĆ U USIJANJU DANA: Kolike su nam šanse da sutra uveče slavimo protiv Škota (KURIR TELEVIZIJA)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u četvrtak na "Marakani" (20.45) meč godine - finale baraža za plasman na EURO sa Škotskom.

Pune dve decenije naših nadanja da ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo staju u tu jednu utakmicu.

foto: Kurir

Kolike su nam šanse da sutra uveče slavimo? Sa kakvim se problemima u pripremi utakmice sreo selektor Ljubiša Tumbaković? Koji su kvaliteti Škota? Na ova i mnoga druga pitanja vezana za "meč godine" odgovaraju novinari i dobri poznavaoci prilika u taboru "orlova", Miloš Topalović iz novina "Alo" i Miloš Bjelinić iz "Kurira".

- Možda bi nam bilo i lakše da igramo u Škotskoj,retko nam se dogodilo da u Beogradu imamo velike pobede. Mi se pitamo, od nas sve zavisi. Naša reprezentacija nema takav karakter pa unapred dobijene utakmice znamo da izgubimo,da kiksnemo. Naš mentalitet nije dobar u tim situacijama,i moramo da budemo maksimalno borbeni. Ako izađemo u stilom "lako ćemo", nećemo ništa da uradimo, kaže Bjelinić.

foto: Kurir

- Naš narod nije tolio optimističan, ne očekuje se toliko optimistično. I Škoti imaju pritisak, nisu ni oni stigli u Beograd toliko rasterećeni. Mi smo u velikom mulju što se tiče fudbala, o svemu se sa pravom priča a najmanje o igri, kaže Topalović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track