STEPI BRUTALNO UDARIO PO TUMBAKOVIĆU: Bukvalno NIŠTA nije uradio, a ljuti se kad ga pitaju za OSTAVKU!
Foto: Saša Pavlić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

STEPI BRUTALNO UDARIO PO TUMBAKOVIĆU: Bukvalno NIŠTA nije uradio, a ljuti se kad ga pitaju za OSTAVKU!

Fudbal -

Iskusni fudbalski stručnjak Dragoslav Stepi Stepanović razočaran posle velikog neuspeha reprezentacije Srbije u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

Stepanović smatra da je glavni krivac za očajne igre Orlova selektor nacionalnog tima Ljubiša Tumbaković.

"Očekivao sam da će u startu formirati igru i tim koji će menjati samo zbog kartona i povreda. Kad ono, na svakom meču druga postava! I šta onda očekivati? Taj čovek se nikad ne smeje ili ga bar ja nisam video. Još se ljuti kada ga pitaju da li će podneti ostavku, a bukvalno ništa nije uradio", oštar je Stepanović.

Popularni Stepi se osvrnuo i na nastupe Srbije u Ligi nacija.

"Nemam predstavu ko može i želi da igra protiv Mađarske. Kako sada stvari stoje, igraćemo u narednom periodu protiv Azerbejdžana, Farskih ostrva... A imali smo šansu, zicer, da ostvarimo sportski uspeh i dobijemo ogroman novac od UEFA. Bar smo i dalje spremni za šalu. Negde sam pročitao da je dobro što je Mitrović promašio, jer nas niko neće puniti na EP, i da na tom takmičenju nismo izgubili već 20 godina" kaže Stepanović za "Alo" i dodaje:

"Severna Makedonija je sa dva miliona stanovnika i bez veće tradicije uspela da pronađe put do EP, a mi nismo. To dovoljno govori o situaciji u našem fudbalu".

Kurir sport/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track