ŠOK! ITALIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Inter nije zabranio Kolarovu a igra za Srbiju
Foto: @starsport

sumnjiva situacija

ŠOK! ITALIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Inter nije zabranio Kolarovu a igra za Srbiju

Fudbal -

Italijanski mediji pišu da nije istina da je zbog ulitimatuma Intera kapiten Srbije Aleksandar Kolarov propustio meč finala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

U fudbalskoj javnosti se poslednjih dana dosta polemiše zbog čega je Kolarov propustio meč odluke sa Škotima u Beogradu.

Spekuliše se da srpski defanzivac nije igrao finalni meč baraža za plasman na EURO jer je Inter stavio veto na njegov nastup, međutim, italijanski mediji tvrde da to nije istina.

"Srpski reprezentativac se vratio u Italiju nakon što je učinio sve da igra za Srbiju u finalu plej-ofa protiv Škotske. Kolarov je pokušao do kraja, nije bilo zabrane od strane Intera, kao štro to pišu u Srbiji. Ovih dana treniraće odvojeno da bi se oporavio od problema sa mišićem koji ga je primorao da propusti poslednji prvenstveni meč sa Atalantom", prenosi italijanski "Skaj".

Kolarov je nakon neuspeha sa Škotskom napustio reprezentaciju i vratio se u Italiju. Navodno, ljut je zbog brojnih neistinitih natpisa koji su se pojavili u medijima i njegova reprezentativna karijera je završena.

Španija i Nemačka se večeras (20.45) bore za prvo mesto u grupi Lige nacija i plasman na završni turnir. Domaćinima odgovara samo pobeda jer Nemci trenutno imaju bod prednosti… Kvota na keca je 2,50, iks je 3,30, a dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Nemačka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track