OTKRIVENA ISTINA O KOLAROVU! KAPITEN LUPIO ŽESTOK ŠAMAR SRBIJI: Tri i po sata pre meča ODBIO DA IGRA, nije hteo ni da šutira penal
Foto: @starsport

ostavio ekipu na cedilu?!

OTKRIVENA ISTINA O KOLAROVU! KAPITEN LUPIO ŽESTOK ŠAMAR SRBIJI: Tri i po sata pre meča ODBIO DA IGRA, nije hteo ni da šutira penal

Fudbal -

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov navodno je odbio da igra protiv selekcije Škotske u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije posle penala je poražena od Škotske u finalu baraža Lige nacija, pa Orlovi posle 20 godina neće zaigrati na Evropskom prvenstvu.

Kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov nije igrao protiv Škotske, pa se u javnosti poslednjih dana dosta polemiše zbog čega je iskusni defanzivac propustio meč odluke.

"Sportski žurnal" otkriva da je sprotski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević samo tri i po sata pred start utakmice dobio informaciju da je Inter zabranio Kolarovu da zaigra.

Navodno, selektor Tumbaković je želeo da uvede fudbalera Intera u 119. minutu kako bi šutirao penal, ali Kolarov je i to odbio.

foto: @starsport

Zanimljivo, italijanski mediji su demantovali da je srpski reprezentativac dobio ultimatum iz Milana.

"Srpski reprezentativac se vratio u Italiju nakon što je učinio sve da igra za Srbiju u finalu plej-ofa protiv Škotske. Kolarov je pokušao do kraja, nije bilo zabrane od strane Intera, kao štro to pišu u Srbiji. Ovih dana treniraće odvojeno da bi se oporavio od problema sa mišićem koji ga je primorao da propusti poslednji prvenstveni meč sa Atalantom", piše "Skaj".

Podsetimo, Kolarov je nakon neuspeha u meču sa Škotskom napustio reprezentaciju i vratio se u Italiju. Navodno, ljut je zbog brojnih neistinitih natpisa koji su se pojavili u medijima i njegova reprezentativna karijera je završena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track