PARTIZAN NIJE ZAINTERESOVAN ZA NAPADAČA: Đorđe Jovanović u Čukaričkom, umesto u Humskoj?!
Foto: Dado Đilas

a, treba im napadač kao lek

PARTIZAN NIJE ZAINTERESOVAN ZA NAPADAČA: Đorđe Jovanović u Čukaričkom, umesto u Humskoj?!

Fudbal -

Partizan posle povrede Žana Kristofa Bajbeka i prodaje Umara Sadika i Bojana Matića kuburi sa napadačima. Zato navijači crno-belih sa nevericom komentarišu vest da nekadašnji prvotimac Partizana Đorđe Jovanović trenira sa Čukaričkim i sprema se da potpiše ugovor sa "Brđanima".

Đorđe Jovanović slobodan igrač je od oktobra, kada je raskinuo ugovor sa Kadizom.Tada je dobio čiste papire i počeo da traži klub. Iza njega je težak period, pošto je od odlaska iz Partizana u leto 2018. godine i prodaje belgijskom Lokerenu za 450.000 evra uglavnom tražio sebe na mapi Evrope. Seljakao se od Lokerena, preko Kadiza, do španskog trećeligaša Kartahene.

foto: FK Partizan

Prosto je neverovatno da niko iz sportskog sektora Partizana nije reagovao na Đorđa Jovanovića, pošto im je kao lek potreban centarfor. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević od klasičnih napadača trenutno na raspolaganju ima samo mladog Nikolu Štulića (19), pošto Takuma Asano i Filip Holender u opisu svog posla nisu klasični, već više bočni napadači.

Plus, Đorđe Jovanović je rođen 15. februara 1999. godine i zadovoljava kvotu mladih fudbalera, propisanu od strane FSS, što bi Partizanu itekako dobro došlo. Međutim, Čukarički je odigrao na pravu kartu sa mladim Jovanovićem, a uskoro će verovatno uslediti i potpisivanje ugovora. Pre Čukaričkog, za Đorđa Jovanovića bila je zainteresovana i Vojvodina.

Klub Dragana Galeta Obradovića već godinama u život vraća velike talente Partizanove i Zvezdine omladinske škole. Tako je bilo sa Miroslavom Bogosavcem, Miladinom Stevanovićem, Veljkom Birmančevićem i Nemanjom Radonjićem, te Slavoljubom Srnićem i Filipom Stojkovićem. Od ove sezone karijeru pokušavaju na Banovom brdu da rehabilituju Danilo Pantić i Srđan Mijailović, nekadašnji prvotimci Partizana i Crvene zvezde. Izvesno je da im se priključi i Đorđe Jovanović.

Kurir sport / A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track