IZGLEDA DA IMA I GORIH OD NAS: Kolumbijci se raspali, Rodrigez davio Lermu u svlačionici, pa PRORADILE I PESNICE! (VIDEO)
Foto: EPA/MAURICIO DUENAS CASTANEDA

rasulo

IZGLEDA DA IMA I GORIH OD NAS: Kolumbijci se raspali, Rodrigez davio Lermu u svlačionici, pa PRORADILE I PESNICE! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Kolumbije pretrpela je dva teška poraza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Najpred od Urugvaja kod kuće sa 3:0, a onda i u gostima Ekvadoru sa 6:1.

Dovoljno da se posumnja da u redovima ove južnoameričke selekcije nešto ne štima, a kako izveštavaju tamošnji mediji nije samo da ne štima. U timu Kolumbije se, javljaju Blu radio, RCN radio i Radio Karakol sve raspalo. Do te mere da je došlo tuče u svlačionici.

Kapiten Hames Rodrigez navodno je ščepao za vrat Hefersona Lermu, a to je bila tek uvertira u žestoko pesničenje. Nakon razmenjenih nekoliko udaraca, priskočili su ostali reprezentativci i razdvojili kolege, a sve to je izgleda posledica rada sa selektorom Keirošom.

- Priča se da postoji velika podela u svlačionici, a najveći deo fudbalera kaže da ne shvata šta iskusni portuglaski stručnjka traži od njih - pišu kolumbijski mediji.

U poređenju sa Kolumbijcima, podele u našem nacionalnom timu zaista izgledaju naivno i bezazleno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track